Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Remake Intergrade

Final Fantasy VII: Remake får story-DLC till Playstation 5 i juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix påkostade remake av Final Fantasy VII fick både fina betyg och ett antal 'Game of the Year'-priser förra året, så det är inte konstigt att både PC- och Xbox-spelare har längtat efter besked om även de kommer få möjlighet att avnjuta äventyret. Under gårdagskvällen stod det dock klart att de fpr vänta vidare, medan Playstation 5-ägare däremot får trevligheter att se fram emot.

Nu har det nämligen utannonserats att Final Fantasy VII: Remake kommer till Playstation 5 under namnet Final Fantasy VII: Remake Intergrade den 10 juni. Denna utgåva kommer inte bara att se bättre ut (låter oss välja mellan att prioritera 4K eller 60 bilder per sekund), ha kortare laddningstider, bjuda på ett fotoläge och liknande som brukar ingår - utan erbjuder också ett extra kapitel där vi spelar som Yuffie Kisaragi på jakt efter materia.

Alla som äger Final Fantasy VII: Remake får uppgradera till Intergrade gratis, men de måste dock betala för Yuffie-kapitlet. Du kan kolla in Yuffie i den första trailern med henne här nedan, medan de grafiska förbättringarna visas i trailern under den med Yuffie.

HQ
HQ
Final Fantasy VII: Remake Intergrade

Relaterade texter



Loading next content