Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division 2

The Division 2 till Playstation 5 är nu åtgärdat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Ubisoft släppte den The Division 2-uppdatering som skulle förbättra spelet till Playstation 5 och Xbox Series S/X, var det något som uppenbarligen gick väldigt snett till Sonys konsol. Istället för att addera förbättringar, försvann istället effekter till Playstation 5 som fanns i Playstation 4 Pro-versionen.

Lyckligtvis har detta nu fixats till, enligt VG Tech. The Division 2 till Playstation 5 använder nu en "dynamic resolution with the highest native resolution found being approximately 3456×1944 and the lowest native resolution found being 1920×1080". Som jämförelse körs spelet i 3840 x 2160 (4K) som högst till Xbox Series X och runt 3200 x 1800 som lägst, enligt Digital Foundry. Båda körs dessutom i stabila 60 bilder per sekund.

Kort sagt får man väl slå fast att detta var snabbt och väl fixat av Massive Entertainment och Ubisoft, det får fler gärna ta efter när misstag skett.

The Division 2

Tack Twisted Voxel

Relaterade texter

The Division 2Score

The Division 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

The Division 2 är till mångt och mycket en försiktig utveckling av det första spelet, men lika roligt och lika beroendeframkallande som förra gången. Andreas har patrullerat Washington D.C och försökt rädda de som räddas kan...

Jag hatar The Division 2

Jag hatar The Division 2

ARTIKEL. Skrivet av Patrik Severin

Jag såg fram mot The Division innan vi fick se det i rörelse. Men jag kom snabbt att ogilla det spelmekaniska och hur det påverkat andra besläktade spelserier på grund av hemska designval...



Loading next content