Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Rykte: Overwatch 2-utvecklingen går "mycket långsamt"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Overwatch 2 presenterades under BlizzCon-mässan 2019, och redan då gjorde director Jeff Kaplan klart att spelet skulle ta lång tid att utvecklas, och sade att de ännu inte hade kommit så långt. Men det verkar inte vara det enda problemet, för nu kommer tecken på att utvecklingstakten är lägre än önskat. Metro har pratat med anonyma utvecklare från projektet, och de säger att utvecklingen för närvarande är "mycket långsam".

"I've heard they're really f**king slow, and that they're delaying it. I heard they are really slow at developing it. It doesen't sound good at all, it sounds like it's really far off. "

Streamaren har tidigare bevisat att han har kontakt med teamet bakom, så det ökar risken att det faktiskt stämmer, även om det ännu är obekräftat.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content