Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Outlaws

Platsannonser avslöjar detaljer om Ubisoft Massives Star Wars-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen avslöjade Disney, Lucasfilm Games och Ubisoft att svenska Massive håller på att utveckla ett stort Star Wars-spel. Men tyvärr finns det nästan inga detaljer om själva spelet, förutom att det är ett "story-driven, open-world adventure".

Lyckligtvis har dock platsannonser kommit att bli en guldgruva för information, och detta nya spel är inget undantag. Via Massives rekryteringssida framgår det bland annat att anställda som arbetar med projektet ska ha "absolute passion for playing and making games, especially RPG and Action-Adventure games".

Rimligen innebär detta att vi kan förvänta oss att erfarenheter dessa genrer ska användas. Och den som skriver manus ska arbeta med "narrative elements to anchor a reality-based narrative within an existing IP", vilket förmodligen innebär att de kommer att försöka sig på en mer jordnära berättelse inom Star Wars-universumets ramar.

Hur låter detta, tycker du?

Star Wars Outlaws

Relaterade texter

0
Qi'ra dyker upp i Star Wars Outlaws

Qi'ra dyker upp i Star Wars Outlaws

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Häromdagen fick vi vår första titt på storyn i Star Wars Outlaws, det kommande öppna äventyret där vi får leva ut alla våra prisjägardrömmar i en galax långt, långt,...



Loading next content