LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      Far Cry 6

      Rykte: Far Cry 6 släpps den 25 maj

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Tidigare denna månad hade vi det tveksamma nöjet att rapportera om förseningar för både Far Cry 6 och Rainbow Six Quarantine, vilka ska släppas under Ubisofts nästa räkenskapsår (1 april 2021 till 31 mars 2022). Trist såklart, men lyckligtvis verkar det som att Far Cry 6 kanske inte blir så sent ändå.

      Via Microsoft Store har det nu lagts upp att det släpps den 25 maj, vilket är en tisdag då det som bekant är vanligt med spelsläpp. Det är bara tre månader efter vad som ursprungligen var tänkt.

      Det behöver inte stämma dock, vilket är orsaken till att vi bara kallar detta ett rykte tills vidare. Platshållardatum brukar dock vara den sista dagen i en månad, och här är det som synes specifikt en tisdag innan dess. Dessutom stämmer dessa publiceringar oftast, nu senast med bland annat Immortals: Feynx Rising som också läckte via Microsoft Store.

      Far Cry 6

      Relaterade texter

      Far Cry 6Score

      Far Cry 6

      RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

      Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

      4
      Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

      Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

      NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

      Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



      Loading next content