Svenska
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: House of Ashes

Nästa The Dark Pictures-kapitel utspelas under Irak-krigen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Supermassive Games har inte riktigt lyckats komma upp till samma nivå som de levererade med Until Dawn, men de bjuder ändå på stabil skräck och underhållande äventyr i The Dark Pictures-serien.

I slutet av nyligen släppts The Dark Pictures: Little Hope, fick vi se en teaser för den nästkommande delen The Dark Pictures: House of Ashes. Det lanseras under 2021 och som vi kunde berätta igår, kommer det även till Playstation 5 och Xbox Series S/X - utöver PC, Playstation 4 och Xbox One.

I detta spel axlar du rollen som CIA-agenten Rachel King som får jobbet att undersöka rapporter om massförstörelsevapen i samband med Irak-krigen, något som såklart slutar med kusligt drama. Rachel King spelas för övrigt av Ashley Tisdale, så spelet kombinerar därmed två av de otäckaste sakerna från tidigt 00-tal, nämligen just Irak-kriget och High School Musical.

HQ
The Dark Pictures: House of Ashes

Relaterade texter

0
The Dark Pictures: House of AshesScore

The Dark Pictures: House of Ashes

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det har blivit dags att förkovra sig i skräckäventyr med övernaturliga inslag i den tredje delen av The Dark Pictures-serien, precis lagom till Halloween...



Loading next content