Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Rykte: Rambo är på väg till Mortal Kombat 11

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tack vare datagrävande har vi senaste åren fått flera stora avslöjanden i förväg. Nu tycks det vara dags för ytterligare ett sedan TheThiny postat ett antal Mortal Kombat 11-fynd gällande nytt DLC på Twitter. Det tycks gå under arbetsnamnet GOTY2 (där Aftermath-expansionen hette GOTY).

En av de tre nya karaktärerna på väg tycks vara den hett efterlängtade Mileena (listad som "Mil" i filsystemet), och det finns även tydliga tecken på att Rain är på väg. Sedan finns en mer kryptisk figur. Någon var fil heter "Ram".

Med tanke på att dessa DLC-paket alltid haft en gästkaraktär i de tre senaste Mortal Kombat-spelen, utgår vi från att även detta är en popkulturell ikon. Vi kan på rak arm komma på Gordon Ramsey, Ramsay Bolton och... Rambo. Med tanke på att actionikoner från 80-talet såsom Terminator, Robocop och Predator redan slagits i Mortal Kombat-turneringen - så lägger vi våra pengar på John Rambo, som onekligen skulle passa väl in.

Eftersom inget är bekräftat, bör ni ta allt detta med en ekonomiförpackning flingsalt. Men källan är god och vi skulle därför inte bli förvånade om ett nytt DLC-paket till ett av generationens bästa och mest säljande fightingspel utannonseras inom kort. Med Rambo i spetsen.

Mortal Kombat 11

Relaterade texter

3
Mortal Kombat 11: AftermathScore

Mortal Kombat 11: Aftermath

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Med tre nya karaktärer och ett nytt singleplayerläge vill Netherrealm Studios skaka nytt liv i Mortal Kombat 11. Vi har kollat in om seriens första riktiga expansion håller måttet...

7
Mortal Kombat 11 - SwitchScore

Mortal Kombat 11 - Switch

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mortal Kombat 11 släpptes nyligen till PC, Playstation 4 och Xbox One - men faktum är att det även finns till Nintendos hybridkonsol. Nu har vi kollat in om det håller måttet...



Loading next content