Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Mer Star Wars Jedi: Fallen Order-innehåll ute nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi gillade fjolårets äventyr Star Wars Jedi: Fallen Order lika mycket som andra spelköpare tycktes göra (det har sålt enormt bra), och därför känns det lika passande som trevligt att EA under May 4th (som ju är den officiella Star Wars-dagen) passade på att utannonsera att spelet nu fått en stor, gratis uppdatering. I och med denna läggs New Journey + till, liksom nya kosmetiska föremål och två spellägen; Combat Challenges samt Battle Grid, som båda nås via Meditation Points.

Combat Challenges är i huvudsak avsett för veteraner, och här attackerar vågor av fiender Cal. Du kommer belönas med en till tre stjärnor beroende på hur väl du lyckas utifrån dessa kriterier:

• Star 1: Complete the challenge
• Star 2: Complete the challenge without healing
• Star 3: Complete the challenge without taking damage

Battle Grid å sin sida är ett verktyg som låter dig skapa egna utmaningar. Vi kan välja plats, fiender, svårighetsgrad och mycket annat för att skapa något att bita i. Dessutom finns andra tillskott såsom anpassning för funktionshindrade. Kolla in en video där denna nya uppdatering presenteras här nedan, varning för milda spoilers.

HQ
Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterade texter

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att Respawn kan skapa intressanta världar och bjuda på förstklassig scifi-action visste vi, men hur bra är de på att förvalta Star Wars-universumet? Jonas Mäki har recenserat Star Wars Jedi: Fallen Order...

1
EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Som redaktör Mäki trendspanade för en dryg månad sedan, har det blivit vanligt att utvecklare och utgivare dämpar förväntningar inför presskonferenser för att inte göra...



Loading next content