Svenska
Gamereactor
nyheter
Phantasy Star Online 2

Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit närmare ett decenniums väntan för fansen, men igår hände det. Phantasy Star Online 2 har nu officiellt släppts i väst. Det går nu att ladda ner till Xbox One som det första formatet utanför Japan. Och varför stanna där? Sega bekräftar att Phantasy Star Online 2 "will launch on Windows 10 next month", så PC-spelare också får prova på det roliga (vi utgår från att det senare även kommer till andra format).

Om du tycker detta låter för bra för att vara sant... så finns det en liten hake. Spelet är nämligen bara lanserat i Nordamerika. Det går dock fortfarande utmärkt att spela ändå och enklast är att bara klicka på denna länk och ladda ner det till din konsol. Annars kan du byta region till USA, ladda ner spelet och sedan byta tillbaka.

Det är ändå ett rätt marginellt extra pill för den som väntat så länge, och fram till den 28 april vankas även dagliga bonusar för alla som loggar in. Kommer du själv anmäla dig till Segas och Sonic Teams ARKS Cadet-program och rädda universum?

Phantasy Star Online 2

Relaterade texter

2
Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

Phantasy Star Online 2 ute nu till Xbox One

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit närmare ett decenniums väntan för fansen, men igår hände det. Phantasy Star Online 2 har nu officiellt släppts i väst. Det går nu att ladda ner till Xbox...

7
Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

Inget regionslås i Phantasy Star Online 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har trevligt nog haft orsak att skriva om Phantasy Star Online 2 flitigt på slutet, ett spel flera av oss ser mycket fram emot efter åtta års väntan (det lanserades år...



Loading next content