Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Stadia-versionen av Destiny 2 körs i 1080p med mediuminställningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Destiny 2 var ett av de större spelen Google hade till Stadia-premiären och det är även ett av två spel som Pro-medlemmar får gratis. Därför är det nu många som provspelat och reagerat över att det inte erbjuds utlovad 4K-grafik.

Detta uppmärksammas nu hos The Verge som kontrollerat saken och anger att Destiny 2 körs i 1080p till Stadia samt att det använder motsvarande mediuminställningar. Såhär kommenterar Google saken:

"When streaming at 4K, we render at a native 1080p and then upsample and apply a variety of techniques to increase the overall quality of effect."

Trots att Stadia av Google anges ha en beräkningskapacitet på 10,2 teraflops, rullar alltså spelet på med bättre till Xbox One X, enligt The Verge, som även skriver att Red Dead Redemption 2 körs i 1440p - vilket såklart heller inte är 4K.

Google fixar förhoppningsvis detta förr snarare än senare, med den 4K-upplösning som Pro-kunder utlovats håller alltså i dagsläget inte vad den lovar.

Destiny 2

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...



Loading next content