Svenska
Gamereactor
nyheter
Crysis 4

Crytek pratar om ett fjärde Crysis

Men trean är inte ens ute ännu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Crysis 3 inte ens har släppts ännu är inget som helst hinder för Crytek att prata om ett fjärde spel i serien. Tvärtom delar Crytek-bossen Cevat Yerli frikostigt med sig detaljer om sina planer, rapporterar CVG.

Bland annat avslöjar Yerli att Prophets historia ska avslutas i Crysis 3 och att det fjärde spelet ska handla om något annat. Och eftersom man har radikala och väldigt annorlunda planer har man inte kommit speciellt långt i utvecklingen av det fjärde spelet, förklarar Yerli. Han betonar även att han inte vill kalla spelet Crysis 4 eftersom det får folk att tro att det är en fortsättning på Crysis 3.

Även om det inte sades denna gång, får vi förmoda att Crysis 4 blir ett 'free to play' eftersom Crytek sagt att de bara ska göra sådana spel efter de projekt man just nu håller på med.

Crysis 4
Bild från Crysis 3.

Relaterade texter

6
Crysis 4 officiellt utannonserat

Crysis 4 officiellt utannonserat

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tidigare idag kunde vi berätta att Crysis 4 från officiellt håll av misstag utannonserats via kinesiska sociala medier. Då spekulerade vi att ett formellt utannonserande...

7
Crysis 4 läckt via kinesiska sociala medier

Crysis 4 läckt via kinesiska sociala medier

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Den senaste delen i Crysis-serien var Crysis 3 från 2013. Det fick något blandade recensioner, men var ändå ett välgjort actionspel med en riktigt originell värld där vi...



Loading next content