Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic Mania

Sonic Mania släpps i fysisk utgåva med flera nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Segas blåa långdistanslöpare gjorde återigen entré i form av en ihopmixad nyversion med namnet Sonic Mania. Efter ett överflöd av rena skräptitlar med den blåa igelkotten i huvudrollen kändes det skönt att vi för en gång skull fick avnjuta ett bra Sonic-spel. För Sonic Mania är faktiskt överraskande bra. Spelet har dessutom sålt bättre än väntat och nu vill Sega förbättra sina försäljningssiffror genom att utannonsera en fysisk utgåva av det vackra retroäventyret.

Sonic Mania Plus innehåller de nya spelbara karaktärerna Mighty och Ray, samt ett helt nytt spelläge, så kallat Encore Mode. Det ska vara en remix av varje zon, med nya samlarföremål på varje nivå. Inte nog med det så kommer du också kunna spela Competition Mode för fyra spelare, vilket ger dig en ännu större anledning till att bjuda hem dina vänner för en riktig Sonic-fest. Den fysiska utgåvan innehåller också en konstbok och hela kalaset ska släppas någon gång i sommar till en kostnad av 30 dollar. Spelet kommer även med ett vändbart omslag med ett vackert Mega Drive-inspirerat motiv.

Tänker du köpa den fysiska utgåvan av Sonic Mania?

Sonic Mania
Sonic Mania

Relaterade texter

Sonic ManiaScore

Sonic Mania

RECENSION. Skrivet av Fredrik Säfström

Segas blåa långdistanslöpare gör återigen entré och den här gången i form av en ihopmixad nyversion. Fredrik har recenserat och delat ut ett betyg...



Loading next content