Svenska
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Stor nedladdning till Switch-versionen av Lego City Undercover

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lego City Undercover var nästan 20 gigabyte stort när det släpptes till Wii U år 2013, men när det kommer till Switch tidigt nästa månad är kassetten bara sju gigabyte, vilket är lite märkligt. Det visar sig dock finnas en bra förklaring. Warner har nämligen satsat på mindre kassetter, möjligen för att spara pengar, och därför finns inte all data som behövs inkluderat. Det betyder att även du som köper den fysiska utgåvan av spelet kommer behöva ladda ner upp till 13 gigabyte.

Eftersom Switch bara har 32 gigabyte inbyggt minne är det alltså en ganska rejäl del som försvinner på detta vis. Vi vet fortfarande inte vad dessa 13 gigabytes innehåller, men av Lego City Undercovers omslag framgår att uppkoppling krävs. Sannolikt är det inget krav medan man spelar, utan just för denna nedladdning. Om kassetten går att använda alls utan att ladda ner något (och vad man isåfall får tillgång till) återstår att se.

Vad tycker du om en lösning som denna? Är det ett bra sätt att få ner priset på spelet, eller borde allt som hör till ligga på kassetten vid inköp

Lego City Undercover
Bild från Reddit.
Lego City UndercoverLego City Undercover
Lego City UndercoverLego City Undercover

Källa: Reddit

Relaterade texter



Loading next content