Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch-hjälten Sombra utannonserad med ny kortfilm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard årliga spelkonferens Blizzcon gick av stapeln för någon timme sen. Det första som visades upp var ett tillbakaklipp på Overwatchs resa. Plötsligt uppstod problem med klippet, vilket fick av oss alla att tro att Blizzard fått lite tekniska bekymmer med konferensen. Det visade sig istället vara planerat för att bana väg för en ny kortfilm om den nya hjälten i Overwatch: Den excentriska hackaren Sombra.

I kortfilmen är hon, Widowmaker och Reaper mitt uppe i ett uppdrag där gänget är på väg att infiltrera Volskaya Industries. Vi får se Sombra hacka, teleportera sig och... bli osynlig. Kortfilmen kan ses här nedan.

En kort stund senare uppdaterades Sombras hjälteprofil på Overwatchs officiella hemsida. Där kan man läsa att hon är en offensiv hjälte som bär på en automatisk pistol. Hon kan hacka fiendernas förmågor och göra dem temporärt obrukbara samt hacka livpaket för att göra dem verkningslösa för fienderna. Hon kan även bli temporärt osynlig samtidigt som hon får en rejäl uppsving i snabbhet. Hennes sista normala kraft är att hon kan ploppa ut en liten manick som hon senare kan teleportera sig till när det blir lite väl för hett. Hennes ultimatförmåga kallas för EMP och den kan oskadliggöra allt och alla i närheten av dess epicentrum.

HQ
Overwatch

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content