Svenska
Gamereactor
nyheter
Rise of the Tomb Raider

Ny DLC till Rise of the Tomb Raider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du som sitter inne på Laras senaste äventyr, Rise of the Tomb Raider, till Xbox One kan nu ladda ned ett nytt DLC-pack till spelet som introducerar spelläget Endurance Mode. På Xbox Store beskrivs det nya läget som så här:

"Ensam i naturen måste Lara snoka, rota efter och tillverka saker för att överleva mot de tuffa elementen på dagen och de livsfarliga hoten från både djur och människor på natten. Det här är det ultimata testet, en kvinna mot naturen. Hur länge ska hon kunna överleva ensam i det här stora, oförlåtande landskapet? Eld kräver bränsle, kölden dödar den oförberedde, mat ger hälsa tillbaka men allt måste fångas, samlas in eller tillverkas. Du börjar med ingenting och måste hitta allt. Utmana vänner i vem som överlever bäst och ta titeln, högst upp på rankningslistan som den ultimata överlevaren. Inkluderar en ny dräkt och ett nytt vapen"

Rise of the Tomb Raider

I nuläget finns Rise of the Tomb Raider bara till Xbox One men i nästa månad kommer spelet att dyka upp till PC. När det dyker upp till Playstation 4 är fortfarande oklart. Under tiden du väntar kan du läsa vår recension på den här länken.

Vad tycker du om Rise of the Tomb Raider?

Relaterade texter

Rise of the Tomb RaiderScore

Rise of the Tomb Raider

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Uppföljaren till Laras återfödelse är äntligen här och i vår recension berättar Oliver exakt hur bra det är...



Loading next content