Svenska
Gamereactor
nyheter
Helldivers

Ny gratis-expansion till Helldivers ute nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alla ägare av Arrowhead Game Studios actionspel Helldivers har något att se fram emot, den nya expansionen Masters of the Galaxy finns nämligen ute nu digitalt, och det är gratis för alla er som har spelet.

Expansionen lägger till tre nya Master-enheter, en för varje ras, cyborgerna får Siege Mech, insekternas nya enhet är Hive Lord och Illuminate får The Great Eye. För alla er troféjägare på Playstation-konsolerna finns så klart ett helt gäng nya troféer att låsa upp.

Du som vill ha ett fint spelfodral i hyllan får dock vänta till den 18 augusti, då spelet släpps på skiva. Då medföljer även grundversionen av spelet och den tidigare expansionen Turning Up the Heat samt lite små extra bonusar.

Helldivers

Tack VG24/7

Relaterade texter

HelldiversScore

Helldivers

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Mänskligheten har ställts inför ett utomjordiskt hot, och Mathias har återvänt från fronten med ett betyg...

5
Helldivers kommer till Steam i december

Helldivers kommer till Steam i december

NYHET. Skrivet av Kristian Kask

Alla ni som längtat efter att få spela svenska Arrowhead Game Studios smarbetsactionspel Helldivers, men inte har tillgång till en av Sonys konsoler, har nu något att se...

0
GR Live: Svenskt råröj i Helldivers

GR Live: Svenskt råröj i Helldivers

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vad vore livet utan Super-Earth? Nä, precis, vi tänkte väl det, därför kommer vi kämpa för saken i dagens avsnitt av Gamereactor Live när vi ger oss i kast med...



Loading next content