Svenska
Gamereactor
nyheter
Amnesia: The Bunker

Amnesia: The Bunker utannonserat via obehaglig trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Frictional Games har gjort det igen, en ny obehaglig trailer på ett nytt läskigt spel med spänning, nervkittlande upplevelser och en fortsättning i den skrämmande spelserien Amnesia som sedan tidigare ansetts av många vara ett av de mest läskiga spelen på marknaden 2017.

Med knappa en månad kvar av 2022 så släpps alltså en ny trailer på Amnesia: The Bunker vilket utspelar sig under första världskriget och du spelar en fransk soldat. Väldigt lite har släppts hittills men man kan tydligt se referensen från bunkern och det trånga utrymmet som verkar bjuda på många skräckinjagande upplevelser. Det man har lämnat ut i samband med trailern är att man i start av spelet har endast en dammig ficklampa och en revolver med ett skott, dessutom så spelar varenda litet beslut en stor roll i hur slutet på spelet blir. De har även annonserat att detta kommer vara mer open-world än vad det hittills varit i serien.

Älskar du skräckspel eller sett fram emot en fortsättning på Amnesia-serien så behöver du inte vänta alltför länge, det förväntas släppas redan i mars 2023.

Amnesia: The Bunker
Mer skräck väntar...

Relaterade texter

6
Amnesia: The BunkerScore

Amnesia: The Bunker

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har tagit en tidsmaskin tillbaka till första världskriget, skräcken han upplever där är inte den av krig, utan av något på jakt, som skyr ljusen i de övergivna skyttegravarna och valt honom som byte...

1
Amnesia: The Bunker försenat igen

Amnesia: The Bunker försenat igen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När svenska Frictional Games försenade sitt kommande Amnesia: The Bunker en andra gång, sades att det behövdes för en sista finputsning samt att man undvek konkurrensen...



Loading next content