Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter 6

Street Fighter 6 har redan åldersmärkts

Det verkar som att uppföljaren till Capcoms klassiska strykfest inte är så långt bort som många nog kanske befarat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Åldersklassificeringsorganisationer brukar i allmänhet vara riktigt bra källor för outannonserade spelnyheter, och ofta läcker de kommande titlar och samlingar samtidigt som de bjuder information om vad man kan förvänta sig från innehållet.

Men själva åldersklassificeringen i sig kan också säga oss något, även om vi redan visste om spelet i förväg och ingen ny information avslöjas. Detta beror på att en åldersklassificering vanligtvis är ett tecken på att titeln börjar närma sig mållinjen för utvecklingen. Och nu har detta hänt med Street Fighter 6 - ett spel som vi vet massor av innehåll om, men som inte har något annat releasedatum än att Capcom hävdar att det kommer 2023.

Tack vare falkögda Resetera-användare vet vi nu att Street Fighter 6 åldersbestämts i Korea. Det är förvisso intressant att det är från 15 år i Sydkorea, men det visar framför allt att ett releasedatum under The Game Awards den 9 december är mycket troligt, och att premiärdatumet faktiskt kan bli tidigare än väntat.

Street Fighter 6

Relaterade texter

Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Capcoms kämpar är tillbaka, på nytt redo att slå folk på käften. Den här gången väntar både ett uppdaterat spelsystem och en massiv singleplayer-del, vi har kollat in om det håller måttet...



Loading next content