Svenska
Gamereactor
nyheter
Project 007

IO Interactive Barcelona boostas för att påskynda Project 007

Den spanska studion har flera lediga tjänster för den nya James Bond-titeln och ett annat outannonserat projekt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den Barcelona-baserade studion IO Interactive håller ju nu på med att rekrytera personal för att kunna gå vidare med utvecklingen av Project 007, det kommande äventyret med den brittiska agenten James Bond. Enligt uppgift på den officiella webbplatsen finns det flera lediga tjänster, bland annat en Operations Specialist och en Senior Sound Designer.

De sökande till specialistrollen får arbeta nära resten av spelets utvecklingsteam och ska etablera nya arbetsprocesser och automatisering av tillgängliga resurser. Ljuddesignern ska vara en erfaren person som kommer arbeta med inspelning och arrangering samt syntes av ljudeffekter.

Det är värt att notera att även om dessa tjänster för närvarande är inriktade på att arbeta med nya Bond och ytterligare expansion till det tredje Agent 47-spelet, Hitman 3, så finns det även andra lediga tjänster, varav den mest anmärkningsvärda är en designer för monetarisering för ett projekt som ännu inte har tillkännagivits.

För några månader sedan hade vi nöjet att besöka studions nya högkvarter i Barcelona och för att lära oss mer om arbetsdynamiken i teamet tillsammans med resten av IO Interactives studior genomförde vi intervjun du hittar nedan.

HQ

Surfa över hit om du tycker dig ha vad som krävs för att söka tjänsterna!

Project 007

Relaterade texter



Loading next content