Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Se när George R.R. Martin pratar Elden Ring hos Stephen Colbert

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en kvartslång intervju hos amerikanske Stephen Colbert kom Late Show-värden och George R.R Martin in på Martins bidrag som författare till Elden Ring. Det gavs lite mer detaljer kring mysteriet hur samarbetet gick till och vad Game of Thrones-författaren faktiskt gjorde hos From Software. Hans bidrag har tidigare kallats "bakgrund" och "världsbygge", men vad det bestått i mer exakt har sällan gåtts in på.

Det blev förstås inte särskilt exakt nu heller, men lite intressant var det nog ändå. Martin beskriver samarbetet som att From Software tog kontakt med honom och ville ha en färdigbyggd värld vid en fix tidspunkt. Denna skulle Miyazaki och gänget, utan Martins inblandning, sedan använda till en berättelse 5000 år längre fram i tiden, där allt Martin har "byggt upp" har gått åt skogen.

R.R. Martin berättar sedan att trots sitt erkänt sega skrivtempo inte har spelat Elden Ring, mycket på grund av tidsbrist men också vad han kallar sin beroendepersonlighet. Däremot spelade han mycket i yngre ålder. Han ger exempel på klassiker som Railroad Tycoon, Master of Orion och Homeworld, vilka han spelade i veckor eller månader i sträck i sin röda morgonrock. Du kan se hela intervjun HÄR, och mellan ca 06.00 och 08.00 snackas det Elden Ring.

Elden Ring
Polisman R.R. Martin till From Softwares tjänst!

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content