Svenska
Gamereactor
nyheter
EA Motive Iron Man

EA bekräftar nytt Iron Man

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ungefär samtidigt som ryktena om ett Black Panther-spel från Electronic Arts dök upp, började det återigen snackas om att samma utgivare även hade ett Iron Man-projekt på gång. Många hoppades få se minst ett av dessa spel under Disney- och Marvel-streamen tidigare denna månad, vilket tyvärr inte blev verklighet... men nu är det istället dags, tydligen.

EA Motive - som hjälpte till med kampanjen i Star Wars Battlefront II, skapade Star Wars: Squadrons och förfinar numera Dead Space - meddelar officiellt att de arbetar på ett nytt storyfokuserat Iron Man-spel som ska liras i tredjeperson. Förutom det får vi även veta att det får en helt ny story och alltså inte bygger på filmer eller serietidningar , och att det fortfarande är i ett mycket tidigt skede.

Därmed lär vi inte få några gameplay-videos på väldigt länge. Förhoppningsvis bygger de vidare på hur det kändes att flyga och använda dräkterna i Anthem, för de bitarna ur Biowares "flopp" kan vi väl ändå enas om var utmärkta?

EA Motive Iron Man

Relaterade texter

2
EA bekräftar nytt Iron Man

EA bekräftar nytt Iron Man

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ungefär samtidigt som ryktena om ett Black Panther-spel från Electronic Arts dök upp, började det återigen snackas om att samma utgivare även hade ett Iron Man-projekt på...



Loading next content