Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Gamereactor Live: Vi kollar in Chrome i senaste Fortnite-säsongen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den senaste säsongen av Fortnite startade för bara ett par dagar sedan och förde med sig en mängd nya funktioner, vapen, föremål och förändringar till Epic Games Battle Royale Island. Detta i form av den nya Chrome-effekten som tar över kartan och förvandlar strukturer, spelare och annat till en glänsande alternativ version.

Medan du tar en titt på vad Chapter 3 Season 4: Paradise har att erbjuda i den filmiska trailern nedan, kan du även följa med vår egen värd Rebeca senare idag, när hon spelar en timme av den nya Fortnite-säsongen.

HQ

Som vanligt kommer du att kunna kolla in detta från och med klockan 16:00, och du gör det som vanligt på GR Live-hemsidan. Surfa gärna förbi för att kika på vad den nya säsongen har att ge.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...

2
Fortnite Chapter 4 startar i december

Fortnite Chapter 4 startar i december

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått nästan ett år sedan Fortnite fick ett antal stora förändringar då spelet övergick till Chapter 3, så många har därför ivrigt väntat på nästa utveckling. Och...Loading next content