Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Mängder av Resident Evil-titlar på väg till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De senaste Resident Evil-spelen har lyst med sin frånvaro på Nintendos hybridmaskin, men nu har Capcom bestämt sig för att råda bot på detta. Under gårdagen bekräftade man nämligen att en så kallad "moln-version " av Resident Evil: Village var på väg till konsolen ifråga vilket skulle låta spelare få möjligheten att streama spelet till sin Nintendo Switch. Man passade även på att meddela en demoversion av Resident Evil Village Cloud finns tillgänglig på ovannämnda format i detta nu, och den officiella releasen sker den 28 oktober.

Resident Evil-nyheterna slutande dock inte där, utan det japanska företaget fortsatte berätta att liknade Cloud-utgåvor av Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake och Resident Evil 3 Remake också var under utveckling till Nintendo Switch, men man kunde däremot inte ge något exakt datum för när dessa blir tillgängliga. Capcom har sedan tidigare lanserat en moln-version av Resident Evil 7, men den var exklusiv till den japanska marknaden, vilket dessa nya versioner inte kommer vara.
<Bild>

Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamer



Loading next content