Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacys Playstation-exklusiva uppdrag visat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Warner Bros och Avalanche Software började låta oss förhandsboka Hogwarts Legacy utannonserades också ett uppdrag som bara kommer till Playstation-utgåvorna av spelet. Nu har vi fått kolla in detta.

Eftersom Sony har marknadsföringsrättigheterna av Hogwarts Legacy, dök spelet upp under gårdagsnattens Playstation-stream och trailern illustrerar tydligt att detta inte är som resten av spelet. Vad vi får se är uppdraget som heter The Haunted Hogsmeade Shop, vilket alltså bara finns till Playstation 4 och Playstation 5. Cassandra Mason vill här sälja oss en gammal butik i Hogsmeade, men det visar sig såklart att den döljer många läskiga och konstiga saker. Efter avslutat uppdrag belönas vi med själva butiken så vi kan sälja saker till ännu högre priser, samt en ny kostym du kan kika på längst ner.

HQ
Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content