Svenska
Gamereactor
nyheter
Disney Speedstorm

Kolla in Monsters Inc-gameplay från Disney Speedstorm

Disney verkar ha knäckt hemligheten bakom hur man ska göra för att skapa stora succéer - kopiera Nintendo så mycket som möjligt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kan såklart vara en ren tillfällighet, men inom ett år kommer Disney att lansera en utmanare till Animal Crossing (Disney Dreamlight Valley), en utmanare till New Super Mario Bros Wii (Disney Illusion Island) och en Mario Kart-klon (Disney Speedstorm).

Det ser onekligen ut som om Disney bestämt sig för var de ska hämta den inspiration som behövs för att skapa stora succéer för hela familjen - nämligen kika på vad Nintendo gör. Under Disney & Marvel Games Showcase fick vi ta del av nytt Monsters Inc-gameplay från det kommande Disney Speedstorm, en free-to-play-titel till PC och Switch som utannonserades redan i februari.

Det har allt du kan tänka dig från Mario Kart-serien, fast med en hel del fler kosmetiska föremål och andra mikroköp i spelet. Det finns förare från flera av Disneys mest populära serier att välja på samt dessutom karaktärer från Pixar. Kolla in Monsters Inc-gameplay nedan.

HQ

Relaterade texter

Disney SpeedstormScore

Disney Speedstorm

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Asphalt-utvecklarna Gameloft har skapat en charmbefriad, opersonlig cashgrab-variant av Mario Kart 8 och Petter är inte imponerad...



Loading next content