Svenska
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally 2.0

GRTV: Grupp A-monster nöter finskt grovgrus i Dirt Rally 2.0

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I veckans andra Racing Dreams-video försöker Petter Hegevall kontrollera den smått vansinnigt kraftfulla gamla Grupp A-kärran Lancia Delta HF Intregrale Evo 2 i en finsk skog i Dirt Rally 2.0. Det gäller att vara lite lätt på gasen, om man inte ska förvandlas till en rykande hög med gubbkött.

Gamereactors 6DOF Full motion-racingrigg består av ett SR2-system från svenska Simrig som monterats på en Modus Ultimate från Swedish Rig Design och sen placerats ovanpå en Traction Plus Platform från Next Level Racing. Detta drivs av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 och AMD 6950 XT Red Devil och i monitorväg använder vi oss av tre stycken LG CX 55" Oled-TV:s. Rattbasen är en Fanatec DD2 med en Podium M4 GT-ratt och Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

Racing Dreams är en serie videosnuttar samt artiklar där chefredaktör Petter Hegevall delar med sig av sitt brinnande intressen for simulatorracing och du ser dessa videos varje tisdag samt fredag här på Gamereactor.

Nedan hittar du videoklippet.

HQ

Relaterade texter

Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

R E W I N D ! Petter introducerar en kategori av recensioner där vi blickar tillbaka på ett spel som lagats, uppdaterats och kompletterats sedan vi först recenserade det, och delar ut ett nytt betyg...



Loading next content