Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Black Adam och Stripe dyker upp i MultiVersus

Två nya karaktärer klara för det populära fightingspelet och ska släppas efter att Rick och Morty gjort sin debut...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Player First Games och Warner Bros Interactive Entertainment lovade att presentera nya MultiVersus-karaktärer idag, och det löftet höll man. Det visar sig att läckorna var sanna, eftersom det nu visar sig att Black Adam och Stripe är på väg att ansluta sig till listan över valbara kämpar.

Black Adam var väntad (något vi skrivit om tidigare i en artikel om de hetaste kommande tillskotten av fighters) eftersom en film med samma titel, komplett med Dwayne Johnson i huvudrollen som titelfiguren, har premiär i oktober. Även om vi inte vet när Black Adam läggs till i spelet, är det rimligt att tro att det sker strax före eller efter att filmen gått upp på biograferna.

Gremlins-ruskpricken Stripe kommer också ställa till med förödelse någon gång under den här säsongen. Vi är verkligen nyfikna på att se vad hans andra skin blir; en ny design, Greta (från Gremlins 2: The New Batch) eller kanske den charmiga Gizmo - som tidigare också ryktats vara på väg. Stripe har inte heller något fast releasedatum, men nu vet vi i alla fall att han är på gång.

Nästa karaktär som läggs till i MultiVersus är dock Morty från TV-serien Rick and Morty. Han ansluter sig till ensemblen den 23 augusti. Eftersom MultiVersus släpptes officiellt idag fick spelet också en stor uppdatering, vilket vi rapporterade allt om tidigare idag.

MultiVersus

Tack Polygon

Relaterade texter

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...

3
MultiVersus släpps som free-to-play i maj

MultiVersus släpps som free-to-play i maj

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Player First Games har fortsatt att publicera retsamma meddelanden efter sin "mic check" förra veckan, och nu är det dags att bli seriösa igen. Game director Tony Hyunh...

0
MultiVersus är tillbaka inom kort

MultiVersus är tillbaka inom kort

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

MultiVersus blev en stor framgång när den öppna betan drog igång år 2022, så miljontals spelare blev väldigt överraskade när Player First Games plötsligt meddelade att...



Loading next content