Svenska
Gamereactor
nyheter

Sonic-film nummer tre har premiär sent 2024

Sonics äventyr på vita duken fortsätter och Paramount Pictures har satt ett datum för när nästa film i serien har premiär...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sonic the Hedgehog-filmerna har blivit dundersuccéer för Paramount Pictures, vilket får sägas vara en överraskning med tanke på att film- och TV-adaptioner av spel så ofta varit usla. Det började dock desto sämre med debaclet kring Ugly Sonic där den blå igelkotten fick en ny design eftersom fansen var rosenrasande på grund av hans filmutseende. Sedan dess har serien dock gått från klarhet till klarhet.

En tredje Sonic the Hedgehog-film har nu fått grönt ljus, och vi har även ett spikat premiärdatum att bjuda på. Via en tweet från det officiella Twitter-kontot för filmserien får vi veta att filmen släpps den 20 december 2024, och att den ska "Running faster, flying higher, and punching harder" än tidigare.

Vi tänkte såklart undvika spoilers från den andra filmen här, men alla ni som har sett den vet såklart att den tredje filmen troligen kommer fokusera på en ny älskad karaktär från serien. Om du är osäker på vem det kan vara, vänta då tills eftertexterna har rullat i Sonic the Hedgehog 2.

Sonic-film nummer tre har premiär sent 2024


Loading next content