Svenska
Gamereactor
nyheter
Stray

Stray hjälper katter genom välgörenhet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelet som tagit världen med storm hjälper nu hemlösa katter. Annapurna Interactive som är utgivare för spelet har arrangerat olika event för att ge till välgörenhetsorganisationer. Pengarna går framförallt till de som hjälper katter utan hem. Det går till på det sättet att spelare spelar live och samlar pengar till välgörenhet. Annapurna Interactive har även samarbetat med olika katthem och andra organisationer som hjälper hemlösa katter. vilket har hjälpt dessa att samla in pengar. Nebraska Humane Society fick exempelvis kopior av spelet innan dess lansering. Dessa lottades sedan ut för att samla in pengar. Resultatet blev ungefär 71 613 kr som kunde gå till arbetet med att ta hand om djuren.

Stray
Kiss-Kiss!

Relaterade texter

StrayScore

Stray

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Majsan har fått känna på hur det är att ha nio liv, hosta hårbollar och leva på en diet baserad på grädde och möss i det nya äventyrsspelet Stray.

1
Stray släpps som animerad film

Stray släpps som animerad film

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bluetwelves titel Stray hamnade på mångas listor över årets spel 2022, och Marie på redaktionen var uppenbarligen inte den enda som tyckte att det levererade en lika...



Loading next content