Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite har streamats av över fyra miljoner personer med Xbox Cloud Gaming

Enormt intresse för att streama Fortnite gratis med hjälp av Epics och Microsofts nya molnstasning med Xbox Cloud Gaming...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För nästan tre månader sedan lanserade Epic och Microsoft ett nytt koncept till Fortnite som gjorde det möjligt att spela det med Xbox Cloud Gaming utan att behöva någon form av abonnemang. Tack vare detta blev det plötsligt möjligt att spela Fortnite på Ios igen, något som inte gått på flera år som en följd av en fejd angående mikrotransaktioner mellan Apple och Epic.

Och det verkar som om folk har varit riktigt ivriga att få göra detta. Under gårdagens kvartalsrapport från Microsoft avslöjade VD Satya Nadella att mer än fyra miljoner människor streamat Fortnite via Xbox Cloud Gaming, och en miljon av dessa var "new to the ecosystem".

Xbox Cloud Gaming kan användas med det mesta som har en relativt modern webbläsare, och nyligen lades även till för Samsung Smart TV. Microsoft har tidigare sagt att målet är hundratals miljoner människor som spelar streamat, och vi antar att det kommer att läggas till fler titlar (Halo Infinite borde vara en no-brainer) som kan avnjutas på detta sätt utan extra krångel.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content