Svenska
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Batman är "verkligen död" betonar Gotham Knights-producenten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I det kommande Gotham Knights spelar du som Batmans sidekicks Nighwing, Batgirl, Robin och Red Hood. Anledningen till att du den här gången axlar en biroll och inte som stjärnan själv är att, enligt spelets slogan, har dött.

Det skulle inte vara första gången som allt tyder på att Batman har fångat sin sista skurk för att sedan mirakulöst dyka upp igen, redo att patrullera Gotham City och dess omgivningar. Men den här gången är det på riktigt. Batman är "verkligen död", sade spelets creative director Patrick Redding under en panel på San Diego Comic Con, enligt IGN.. Under samma panel berättade Redding att Jokern inte heller kommer att vara med, medan han inte vill "bekräfta eller förneka" Harley Quinns medverkan - vilket brukar betyda det förstnämnda.

Vi får reda på om Batman verkligen är död (vi tvivlar fortfarande) när Gotham Knights släpps den 25 oktober till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X.

Gotham Knights

Relaterade texter

Gotham KnightsScore

Gotham Knights

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Batman är död och Gotham Citys gangsters firar. Det borde de inte ha gjort, för fyra unga talanger står redo att slutföra det Läderlappen påbörjade...

1
Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

Se Batman dö i öppningen av Gotham Knights

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Warner Bros inte sagt något om försäljningssiffrorna ännu, verkar det troligt att Gotham Knights sålt mycket sämre än företaget hoppats på. Kanske är det också...



Loading next content