Svenska
Gamereactor
nyheter

MotoGP 22 och Watch Dogs 2 med flera släpps till Game Pass

Det är dags att utforska ännu en omgång nytillskott då Microsoft presenterat vilka spel som kommer till deras populära tjänst andra halvan av juli...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du vet hur det går till vid det här laget: när vi kommer till mitten av en månad har Microsoft nya spel att presentera till Game Pass. Juli 2022 är inget undantag från denna regel och sex tillskott har nu bekräftats via Xbox Wire. Det är en ganska fin lista med titlar i varierande genrer och vi tror att chanserna är ganska goda att de flesta av er kommer att hitta något intressant.

Kolla in vad du kan se fram emot, och när de läggs till, nedan:

Som vanligt finns det också ett par extra förmåner för prenumeranter utöver detta samt spel som får touch-kontroll för dig som lirar på en smartphone. Kolla in Xbox Wire-länken ovan för mer information.

MotoGP 22 och Watch Dogs 2 med flera släpps till Game Pass

Vissa titlar kommer tyvärr också tas bort i samband med detta. Se till att avnjuta dessa före den 31 juli om du ser något som intresserar dig. Kom ihåg att du också har upp till 20% rabatt på dessa spel tills de tas bort, om du vill behålla något. Vi vill också påminna dig om att Xbox Summer Sale officiellt har börjat, så det är just nu ett extra bra tillfälle att få mycket underhållning för väldigt lite pengar.



Loading next content