Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 2

Resident Evil 2 fortsätter sälja otroligt bra

Capcom meddelar stolta att remaken nu seglat förbi milstolpen tio miljoner sålda spel och fortsätter dessutom sälja i högt tempo...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Capcom verkar vara ständigt lyckliga nuförtiden och allt de rör vid blir en succé för både media och fans. Resident Evil-serien är naturligtvis en stor del av detta med utmärkta nya installationer i huvudserien och några riktigt välgjorda remakes.

Den bästa av de sistnämnda är förmodligen Resident Evil 2, som omedelbart blev en stor succé när det släpptes i början av 2019. Och sedan dess har det fortsatt prestera bra, och nu meddelar Capcom stolta att det har nått tio miljoner sålda exemplar fram till den 14 juli.

Vi tycker att du ska kolla in vår recension där vi förklarar exakt varför detta är välförtjänt. Resident Evil 2 är dessutom kraftigt rabatterat till både Playstation och Xbox just nu (och uppgraderades nyligen till Playstation 5 och Xbox Series S/X), så just nu är ett utmärkt tillfälle att uppleva skräcken om du inte redan gjort det.

Vilket är ditt personliga favoritspel i serien?

Resident Evil 2

Relaterade texter

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Ondskan har äntligen återvänt hem till Raccoon City. Efter 21 år har Mathias fått sätta tänder i (och sätta betyg på) Capcoms tokhypade remake...



Loading next content