Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part I är nu helt färdigt

Det är kort sagt ingen risk att Naughty Dogs remake skulle drabbas av några förseningar utan räkna med en höstlansering...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har bara gått en månad sedan Playstation Studios och Naughty Dog äntligen presenterade den sedan länge omtalade remaken av The Last of Us. En av de bästa sakerna med att avslöja spel så här sent, är att vi inte behöver vänta länge på att faktiskt få spela det själva, och det gäller även här.

Utvecklarna har nämligen nu meddelat per Twitter att The Last of Us: Part I gått guld, vilket innebär att det i princip är redo att lanseras den 2 september som planerat. Förhoppningsvis betyder det också att vi får våra recensionskoder förr snarare än senare, så att vi kan berätta om uppgraderingarna är värda den mycket omdiskuterade prislappen.

The Last of Us: Part I

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content