Svenska
Gamereactor
nyheter

Boba Fetts skådespelare verkar göra röstarbete för ett Star Wars-spel

Det verkar trevligt nog som att vi kommer kunna få återse Boba Fett igen, denna gång dock som en spelhjälte...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns för närvarande flera Star Wars-spel under produktion tack vare att EA:s exklusiva tid med varumärket håller på att löpa ut efter tio år. Även om vi känner till några av dem, har vi inte hört talas om något Boba Fett-äventyr, men det verkar som om det kommer ett spel som kan tänkas innehålla den legendariska prisjägaren.

Källan är ganska bra, eftersom detta faktiskt avslöjades av Temuera Morrison själv. Han spelade karaktären i den senaste Disney+-serien Book of Boba Fett och var även involverad i prolog-trilogin. Han har även gjort röstarbete för TV-spel förr (bland annat Republic Commando), och när han pratade om detta och framtida projekt i en intervju nyligen hos GamingBible förklarade han:

"Oh yes, oh yes. Definitely. The gaming is where it's all at, too, because with a movie or a TV show it's all over but with a game, you can be there a bit longer. There will be some coming, I can let you know that."

Vi antar att Morrison kommer spela antingen Boba Fett eller en klon, men det kan förstås bli något helt annat. Är vi de enda som hoppas på Republic Commando 2?

Boba Fetts skådespelare verkar göra röstarbete för ett Star Wars-spel


Loading next content