Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Dragonflight

World of Warcraft: Dragonflight släpps under hösten

Det finns inte mindre än fyra olika utgåvor av World of Warcraft: Dragonflight att välja på inför lanseringen i år...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard var relativt sparsamma med detaljer när de presenterade World of Warcraft-expansionen Dragonflight i april. Faktum är att de var så vaga att frågor om lanseringsdatumet i stor utsträckning helt undveks, men väntan kommer inte att vara så lång som vissa kanske fruktat.

I ett nytt pressmeddelande bekräftar utvecklarna att World of Warcraft: Dragonflight fortfarande kommer lanseras senare i år som väntat, och att de därför har öppnat upp för förhandsbokningar. I sedvanlig stil finns det inte bara en utgåva du kan få heller, utan totalt tre digitala att välja mellan:


  • Basic Edition ($49,99 / £39,99): Levereras med husdjuret Drakks om du betalar innan lanseringen.

  • Heroic Edition ($69,99 / £54,99): Förutom Drakks får du husdjuret Murkastrasza, en nivåökning upp till 60 och den flygande följeslagaren Tangled Dreamweaver.

  • Epic Edition ($89,99 / £74,99): Utöver allt som tidigare nämnts, innehåller denna Timewalker's Hearthstone-effekten, transmog för Diadem of the Spell-keeper, transmog för Wings of Awakening i fem olika färger och trettio dagars spelande.

Vi och uppenbarligen även Blizzard, vet fortfarande att många av er föredrar fysiska godsaker, så naturligtvis finns det en Collector's Edition också. Den här kostar $129,99 / £129,99, och förutom koder till allt i Epic Edition får du dessutom en inbunden bok med konceptbilder, en relativt enkel musmatta och fem snygga pins som du kan se på bilden nedan.

World of Warcraft: Dragonflight

Relaterade texter



Loading next content