Svenska
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Rykte: Skull & Bones lämnar förra generationen bakom sig

Det verkar som att vi kan glömma att någonsin få spela Skull & Bones till PS4 och Xbox One, trots att det är formaten det utannonserades till...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utvecklingen av Skull & Bones inleddes redan 2013 och spelet utannonserades sedan 2017, med en planerad lansering 2018. Lång historia kort; det är fortfarande inte ute och vi har knappt fått ett livstecken på många år.

Eftersom Playstation 4 och Xbox One var de viktigaste konsolerna 2017 (Switch var fortfarande väldigt ny), bekräftades det vara på väg till dessa två format tillsammans med PC, men nu har vi fått en indikation på att trotjänarna kanske har dumpats. Som flera personer noterat, däribland IdleSloth84 på Twitter, har Skull & Bones fått en brasiliansk åldersklassificering - men bara till PC, Playstation 5, Stadia och Xbox Series S/X.

Detta är förmodligen ett tecken på att Ubisoft helt enkelt lämnar förra generationen bakom sig i fallet Skull & Bones, även om inget har bekräftats officiellt ännu. Anser du att detta är bra eller dåligt?

Skull and Bones

Relaterade texter

Skull and BonesScore

Skull and Bones

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons, GR EU

Det finns potential på vissa ställen, men det finns också alldeles för många hål för att detta fartyg ska kunna ta sig tillbaka till hamnen...



Loading next content