Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Xbox-kalendern ger premiärledtrådar för Hogwarts Legacy och A Plague Tale

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Xbox & Bethesda Games Showcase kunde Microsoft visa upp bilden du kan se här nedan, vilken visar en översikt över vilka spel som kommer till plattformen både 2022 och 2023. Det var inget det reflekterades vid närmare under själva eventet, men sedan dess har många sett att spelen verkar vara inlagda kronologiskt efter beräknat releasedatum.

Dessutom har vissa av spelen redan specifika datum, vilket gör det möjligt att med ganska liten felmarginal spekulera i när de faktiskt kommer lanseras. Det har nu WCCFTech, bland många andra, gjort.

När vi tittar på bilden med glasögonen på näsan och tänkarluvan på huvudet, vet vi nu att både Somerville och A Plague Tale: Requiem ska släppas mellan den 19 juli och den 13 september, då Warhammer 40,000: Darktide ska släppas.

Atomic Heart ligger mellan Scorn som släpps den 21 oktober och Gotham Knights den 25 oktober, och Hogwarts Legacy ligger mellan till exempel Halo Infinites tredje säsong i november och The Callisto Protocol den 2 december.

Vad ser du mest fram emot?

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content