Svenska
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Mer bevis på att Turtles: Shredder's Revenge släpps nästa vecka

Det verkar faktiskt som att det återigen är dags att dänga Shredder och fotklanen nästa vecka eftersom ytterligare en läcka bekräftar det...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Förra veckan upptäcktes det att Playstation-databasen avslöjade att Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ska släppas den 16 juni. Nu har vi fått ytterligare ett bevis som pekar i exakt samma riktning från en Twitter-användare som noterat att spelet är listat för en lansering nästa vecka på sydkoreanska Nintendo Eshop.

En rimlig gissning är att Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge kommer visas och få ett premiärdatum senare idag under Summer Games Fest, men denna Twitter-användare skriver att han hört rykten om en Nintendo Direct den 16 juni, vilket är just det datum som spelet verkar ha premiär. Om han har rätt så kan en överraskningslansering vara något som Nintendo har planerat att få utannonsera själva.

Hur som helst kan du förvänta dig Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge lanseras om exakt en vecka - vilket är mycket goda nyheter. Kolla in trailern ovanför den här nyheten så får du se varför.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Relaterade texter



Loading next content