Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Ny bild från Starfield har läckt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har knappt hunnit smälta den tråkiga nyheten om att Starfield försenas när en ny bild läcker ut på internet som i alla fall gör oss påminda om att det faktiskt arbetas för fullt på ett av de mest efterlängtade spelen på länge. Det är inte första gången bilder från Bethesdas kommande sci-fi-rollspel läcker och förmodligen inte heller den sista. Senast var det fem hyfsat detaljerade konceptbilder som visade lite vad vi kan förvänta oss när spelet väl släpps. Den här gången är det dock inte riktigt lika omvälvande, det är ett par dörrar.

Starfield

Det finns heller ingen kontext till bilden. Var dörrarna är, varför de är där och framför allt, vad som finns bakom. Bethesda har inte heller konfirmerat att de dörrarna hör till Starfield men å andra sidan, skall någon hitta på en läcka så väljer man kanske något mer spännande än ett par dörrar kan man tycka.

Och en läckt bild är alltid en läckt bild så det är klart att fans har nappat och kommenterat friskt. Många dörrskämt, som förväntat men också en del intressanta frågor. Framför allt, "kan man öppna dörren?" Även om Starfield är open-world så vet vi av erfarenhet att det inte är detsamma som att allt går att interagera med. Nästa månad är det Xbox och Bethesdas årliga event och både Microsoft och utvecklaren har hintat om att det kommer att visas saker från Starfield och det mesta tyder på att det blir gameplay som visas upp. Kanske då också ett par dörrar som går att öppna. Eller inte öppna. Eller inga dörrar alls. Vi får helt enkelt se.

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content