Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding 2: On the Beach

Norman Reedus: Death Stranding 2 är under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att det kommer bli en uppföljare till Hideo Kojimas Death Stranding har nog de allra flesta räknat med, spelet har ändå sålt i över fem miljoner exemplar och överlag fått fina recensioner.

Nu har dessutom huvudrollsinnehavaren Norman Reedus bekräftat att uppföljaren kommer att bli av. Det var i en intervju med Leo Edit som Norman Reedus avslöjade att de precis börjat jobba med tvåan. Det är ännu inte bekräftat av Kojima själv och spelet verkar vara i ett tidigt skede av utvecklingen så mycket kan förstås hända ännu. Men att Norman Reedus själv bekräftar att det är på gång får väl ses som ett gott tecken, redan 2021 pratade han om att det förhandlades om en uppföljare och nu verkar bollen alltså satts i rullning.

Det finns förstås inget releasedatum heller men gissningsvis skulle spelet kunna släppas någon gång under 2024-2025 om utvecklingen visar sig ta lika lång tid som första spelet gjorde.

Death Stranding 2: On the Beach
Det ser ut som att Norman Reedus kommer att få leverera paket ännu en gång i Death Stranding 2

Relaterade texter

0
Rykte: Death Stranding 2 släpps under 2025

Rykte: Death Stranding 2 släpps under 2025

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet att Hideo Kojima och kompani har arbetat med Death Stranding 2 under en längre tid, men exakt hur långt de kommit på projektet är okänt. Vissa har dock börjat peka...



Loading next content