Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring har nu sålt över 13,4 miljoner exemplar

Det fortsätter gå riktigt bra för Elden Ring som på bara drygt en månad nådde en försäljning extremt få andra spel kan drömma om...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Elden Ring fick fantastisk kritik och behövde bara några veckor för att nå 12 miljoner sålda exemplar. Sedan dess har det fortsatt att gå bra.

När Bandai Namco levererade sin finansiella rapport för det senaste kvartalet igår avslöjade de att Elden Ring nu har sålt hela 13,4 miljoner enheter fram till den 31 mars. Även om detta tekniskt sett är sålt till butik snarare än slutkund, så säljs en majoritet av spelen idag digitalt och ligger alltså aldrig på butikshyllor. Det verkliga antalet spel som nått kunderna väntas därför ligga mycket nära antalet skeppade enheter.

Om du inte har spelat Elden Ring ännu kan vi starkt rekommendera dig att göra det, och förklarar varför i vår fläskiga recension.

Elden Ring

Tack VGC

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content