Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 tycks få mikrotransaktioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ingen stor hemlighet att Battlefield 2042 har det svårt just nu. Antalet aktiva spelare sjunker stadigt varje månad och Dice har ännu inte introducerat nytt innehåll i spelet som skulle kunna få dem att återvända.

Nu har det dock dykt upp tecken på att EA och Dice kanske hittat på något som kommer få spelare att strömma till, nämligen mikrotransaktioner. Spelet har faktiskt inte haft några sådana hittills, men det verkar vara på väg att ändras. Twitter-användaren Temporyal har grävt i källfilerna, vilka ändrades i samband med den senaste uppdateringen, och hittat ett antal referenser till mikrotransaktioner som både är kosmetiska och så kallade "XP Boosters".

Och det slutar inte där, eftersom spelet också tycks få en premiumvaluta, och du kan se översikten här:

Dice har ännu inte kommenterat saken, men är möjligheten att köpa mikrotransaktioner något som skulle kunna få dig att börja spela Battlefield 2042?

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content