Svenska
Gamereactor
nyheter
Disney Dreamlight Valley

Hjälp ett före detta paradis i Disney Dreamlight Valley

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många älskade Disney- och Pixar-figurer som bodde i en en gång idyllisk by har tyvärr förlorat sitt minne. Och därmed kanske du kan gissa vad ditt jobb är i kommande Disney Dreamlight Valley, vilket utannonserades sent igår?

Minnesförlusten skedde när en händelse kallad The Forget ägde rum, och själva spelandet ser ut som en blandning av Animal Crossing och Stardew Valley med en massa mindre äventyr, utforskning, uppgifter och häng med grannarna. Allt med färgglad Disney-grafik och charmig presentation.

Spelet lanseras till hela batteriet av PC, Playstation, Switch och Xbox under 2023. Lyckligtvis behöver du inte vänta så länge på att spela det eftersom Disney Dreamlight Valley lanseras via Early Access i sommar. Om du köper ett Founders Pass eller har Xbox Game Pass-prenumeration, kommer du kunna börja spela det direkt.

För att läsa mer om vad du kan förvänta dig av denna 'free to play'-titel, är det bara att surfa över till den officiella hemsidan. Vi har även en video och några trailers för dig att kolla in nedan.

Disney Dreamlight Valley
Disney Dreamlight ValleyDisney Dreamlight Valley
Disney Dreamlight ValleyDisney Dreamlight Valley
Disney Dreamlight Valley

Relaterade texter

7
Disney Dreamlight ValleyScore

Disney Dreamlight Valley

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Disney gör sig redo att utmana de hutlöst populära Animal Crossing: New Horizons och Stardew Valley med sin senaste jättesatsning...

0
Olof kommer till Disney Dreamlight Valley

Olof kommer till Disney Dreamlight Valley

NYHET. Skrivet av Jenny Enbrant

Allas favoritsnögubbe som älskar sommaren verkar komma till Disney Dreamlight Valley, något många har längtat efter när man såg att man kunde träda in i världen från...



Loading next content