Svenska
Gamereactor
nyheter
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: The Skywalker hade Lego-seriens bästa Steam-debut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lego Star Wars: The Skywalker Saga släpptes äntligen igår efter flera förseningar, men allt tyder på att utvecklaren TT Games kan vara lugn. Att det kom två år efter vad som ursprungligen var planerat tycks inte ha påverkat intresset ett dugg, utan det verkar fullkomligen flyga ur de digitala butikshyllorna.

Även om inga konkreta försäljningssiffror har delats ännu, kan SteamDB avslöja att spelet nådde 82 517 samtidiga spelare efter premiären, vilket gör det till det mest populära lanseringen av ett Star Wars- och Lego-spel någonsin till Steam.

Som en jämförelse kan vi konstatera att Star Wars Jedi: Fallen Order bara nådde hälften, cirka 46 550 samtidiga spelare 2019, och att spel som Star Wars: Squadrons och Star Wars: Battlefront II knappt nådde 10 000 spelare - men det beror dock på att dessa båda var helt eller delvis exklusiva till Origin när de släpptes.

På Lego-sidan är det Lego Marvel Super Heroes som ligger närmast, med 5953 spelare.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Relaterade texter

6
Lego Star Wars: The Skywalker SagaScore

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter två års av ständiga förseningar är Lego Star Wars: The Skywalker Saga äntligen här och bjuder på nio filmer i TT Games-tolkning. Vi har recenserat...

3
Kan du hitta Darth Vader?

Kan du hitta Darth Vader?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var den stora dagen för Star Wars-fans igår med många presentationer och överraskningar. En av de roligare sakerna var vad Lego Star Wars: The Skywalker Saga hade...



Loading next content