Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda fotbollsspel eFootball 2022, som blir att vara det första spelet i serien som släpps som free to play. Den nya versionen kan laddas ner den 14 april, det vill säga på torsdag.

Det före detta PES-teamet hävdar att de arbetat utifrån feedback från spelarna för att åtgärda alla de gaziljoner buggar och brister originalversionen från i höstas hade, samt även ombalanserat spelupplägget och lagt till nya funktioner så spelet ska bli roligare. Bland de ny tilläggen kommer läget Dream Team, tidigare känt som Creative Team, vara det viktigaste nya sättet att spela, där användarna bygger sina trupper för att möta andras.

Mobilversionen kommer dock inte släppas tillsammans med de till PC och konsol p torsdag, och något premiärdatum är ännu inte spikat.

eFootball 2022
eFootball 2022

Relaterade texter

eFootball 2022Score

eFootball 2022

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pro Evolution Soccer har bytt namn till eFootball och är ett av årets sämsta spel. Det kan till och med vara tidernas sämsta fotbollsspel!

0
eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda...



Loading next content