Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Spela Far Cry 6 och Lost Judgment gratis i helgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft erbjuder trevligt nog möjligheten att prova på Far Cry 6 utan extra kostnad denna helg, fram till och med måndag morgon, för alla format. Det är ett utmärkt sätt att testköra äventyret utan några motkrav och som vanligt får du också behålla din sparfil, vilket är praktiskt om du väljer att köpa det. Det har dessutom ett rabatterat pris under denna period.

Om du spelar Xbox och har antingen Xbox Live Guld eller Game Pass Ultimate får du dessutom två ytterligare spel att njuta av i helgen. Det första är höstens succé Lost Judgment, där du spelar som privatdetektiven Yagami som löser ett brutalt brott. Spelet är utvecklat av Ryu Ga Gotoku Studio och påminner om Yakuza-titlarna som släpptes innan Like a Dragon. Slutligen får du också Before We Leave, ett strategispel där du får återskapa civilisationen genom att bygga ett fredligt solsystem.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content