Svenska
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Requiem tycks få en junipremiär

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår läckte Achievements-listan till kommande A Plague Tale: Requiem via Exophase. Sånt händer sällan långt innan lanseringen (eftersom detta är en av de sista sakerna som spikas), vilket får många att tro att det efterlängtade spelets premiär är nära. Nu har vi fått en ännu bättre indikation på just detta.

A Plague Tale: Requiem-sidan på Xbox Store har nämligen uppdaterats och där står nu att spelet ska släppas den 17 juni. Visst, det angivna året är 2021, men det handlar sannolikt bara om ett misstag. Den 17 juni i år är dessutom en fredag, vilket som bekant är största veckodagen för spelsläpp. Vi har kontaktat utvecklaren Asobo för att få en kommentar.

A Plague Tale: Requiem utannonserades på Microsofts E3-presskonferens förra året, och vi fick se gameplay (vilket du hittar härunder) under The Game Awards i december. Det ingår även med Xbox Game Pass från och med premiärdagen.

HQ
A Plague Tale: Requiem

Relaterade texter

8
A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Hugo och Amicia De Rune återvänder till en ny generation spelkonsoler, och den groteska pesten som följer de båda syskonen i hälarna ser bättre ut än någonsin...



Loading next content