Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

CS-talangen "Brollan" klar för Ninjas in Pyjamas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många är vi nog som gått som på nålar sedan vi fick höra att Ninjas in Pyjamas lagt ett bud på den 19-åriga stockholmaren Ludwig "Brollan" Brolin som spelat i Fnatic, fram tills nu. Budet som Ninjas lade på Brollan motsvarade 6 miljoner svenska kronor, en rejäl summa, är nu alltså accepterat av alla parter.

Vid 16:00 idag tisdag nåddes vi av nyheten att Brollan och Fnatic accepterat budet. Detta meddelades via denna briljanta tweet från Ninjas in Pyjamas officiella konto. I filmklippet som tweeten innehåller ser vi "CS:GO mastermind Threat", eller Björn Pers som han egentligen heter, försöka rekryterar Brollan som hamnat i en cell på en anläggning gud vet var. Se klippet!

Det är i dagsläget inte klarlagt vem som får lämna plats åt Brollan i Nip-femman men om vi får gissa blir det Love "Phzy" Smidebrant eller Nicolas "Plopski" Gonazalez Zamora som får kliva åt sidan för den unga mördarmaskinen som redan har två HLTV top 20 placeringar på sitt samvete.

Oturligt nog kommer vi inte få se Brollan spela tillsammans med Hampus "Hampus" Poser och resten av laget under pågående ESL Pro League. Detta då turneringens regler endas tillåter att nya spelare tillkommer om det skulle handla om en "nödsituation". Däremot kommer vi få se Brollan lira med sina nya lagkamrater när de regionala rankingturneringarna inför Majorn drar igång.

Vi ser mycket fram emot att se hur Brollan ska passa i Ninjas in Pyjamas och får väl avsluta den här nyheten med GLHF!

Counter-Strike: Global Offensive
De redan farliga ninjorna ser nu ut att bli ännu farligare.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content