Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har inga mikrotransaktioner överhuvudtaget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om mikrotransaktioner inte är lika påträngande längre efter högljutt klagande från världens gamers, dyker de fortfarande ofta upp och i värsta fall stör de balansen i själva spelet eller halvt tvingar dig att köpa för att du ska kunna låsa upp saker. Därför är det alltid en välkommen nyhet när stora spel helt enkelt hoppar över eländet.

Och nu vet vi att Hogwarts Legacy inte kommer ha några mikrotransaktioner alls, det är helt enkelt inget som finns i spelet. Studions community manager Chandler Wood har klargjort detta via ett kort meddelande på Twitter:

"We've seen this question coming up and want to set the record straight. There are no microtransactions in Hogwarts Legacy."

Och därmed vet vi det. Vi tippar på att väldigt få av er är ledsna över detta? Vi påminner även om gårdagens nyhet med massor av information samt en ny video från Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content